Installatiebedrijf dat staat als een huis

BRI Groep is de totaalinstallateur met een hoge servicegraad en korte lijnen.Van verwarming en ventilatie tot aan elektrotechniek en sanitair; wij hebben alle deskundigheid in huis voor het ontwerpen en realiseren van installaties.We zijn een echt familiebedrijf dat al actief is sinds 1999. Vanuit onze drie vestigingen leveren onze 130 professionele, enthousiaste medewerkers dagelijks ons dienstenpakket van advies tot installatie en onderhoud dat staat als een huis.

Waar we eind vorige eeuw begonnen met installatietechniek in verwarming en ventilatie zijn we inmiddels uitgegroeid tot een ervaren engineer & installatiedienstverlener op het gebied van klimaattechniek, elektrotechniek, (brand)beveiligingstechniek. Hierbij leveren we advies, ontwerp, engineering en montage van technische installaties aan zorginstellingen, bedrijfshuisvesting, sportverenigingen, het onderwijs, retail en de overheid. We volgen nieuwe ontwikkelingen op de diverse vakgebieden op de voet. Door het volgen van interne en externe opleidingen zijn onze medewerkers op de hoogte van de laatste stand van techniek, zodat we de allerbeste kwaliteit kunnen leveren.

Onze kracht is het ‘one stop shopping’ concept. Dit betekent voor de opdrachtgever één bedrijf één contactpersoon, één telefoontje en onze installatiespecialist lost het probleem voor u op.We zijn een laagdrempelige organisatie, waarbij we werken met korte lijntjes intern én extern. Bij ons wordt iedereen gewaardeerd en gerespecteerd zoals ze zijn, als individu en geen nummer.Door elkaar te kennen, werken we goed samen en halen we het beste in elkaar naar boven.

Het is onze missie om bij te dragen aan een gezonde omgeving. Dagelijks werken onze professionele medewerkers aan het tot stand komen en onderhouden van duurzame en toekomstbestendige installatie. We werken volgens het cradle to cradle principe; alle materialen en grondstoffen die we gebruiken, kunnen hergebruikt worden. Dat doen we voor ons personeel, onze leveranciers en onze opdrachtgevers.

Tot de BRI Groep behoren:
BRI Klimaattechniek BV
BRI Elektrotechniek BV
BRI Sanitairtechniek BV

Vestigingen